Assalamualaikum semua,
Hari ni nak tayangkan rupa kek karamel yang telah dipotong, sebelum disantap.
Terdapat dua lapisan pada kek ini, satu ialah lapisan kek sponge yang sungguh lembut, halus dan mulus dan satu lagi lapisan karamel yang manis, lemak dan berkrim. Walaupun begitu, kandungan gula boleh disesuaikan dengan selera individu. Sesuai dihidangkan samada panas ataupun sejuk.
Bagi menghasilkan potongan yang cantik dan tidak melekit, kek seeloknya didinginkan selama sekurang kurangnya 1 jam sebelum dipotong.
Hmmmm....nyum nyum, sungguh enak. Sekali merasa, pasti nak lagi dan lagiiiiiii
Yang ini rupa kek masa baru keluar dari oven, panas panassssssss...
Haaaaa, dah siap diterbalikkan ke dalam bekas yang bersesuaian.
Sekiranya anda ingin merasai akan keenakkan kek ini, jangan malu malu ya, rogerla nombor yang kat atas tu...... Hehehe.....iklan jap, jangan mare
No comments:
Post a Comment